EKOSPRAY® -eristemateriaalin valinta
pidentää huomattavasti
rakennuksen käyttöikää.

EKOSPRAY®

EKOSPRAY® -eristemateriaalin valinta kunnostushankkeisiin ja julkisivun korjauksiin, erityisesti arvokkaiden vanhojen rakennusten korjauksessa:

  • nostaa asuntojen arvoa
  • vähentää lämmityskustannuksia
  • parantaa asumismukavuutta
  • pidentää rakennuksen käyttöikää

Ruiskutettava polyuretaani on kilpailukykyinen ja luotettava ratkaisu suunnittelijoille, jotka työskentelevät saneeraus- ja eristysprojekteissa. Vaikka EKOSPRAY® edustaa vanhojen rakennusmateriaalien sijasta eristystekniikan huippua, vastaa se täysin niihin suojelutavoitteisiin jotka tulee huomioida vanhoja rakennuksia kunnostettaessa.

Ruiskutettavaa polyuretaania koskevat tekniset raportit vahvistavat entisestään rakennesuunnittelijoiden laajaa osaamista.

Ruiskutettavaa polyuretaania koskevat tekniset raportit vahvistavat entisestään rakennesuunnittelijoiden laajaa osaamista.

EKOSPRAY® helpottaa rakenne- ja peruskorjaussuunnittelijoiden työtä julkaisemalla jatkuvasti uusia tutkimuksia ruiskutettavan polyuretaanin ominaisuuksista.

Alla olevista linkeistä voit selata:

  • M1 sertifikaatti
  • RT Building Information File
  • TÜV Classification Reports on Fire Behaviour
  • Research of Water Vapour Transmission Properties by Tampere University of Technology

 

EKOSPRAY® - paras ratkaisu vanhempiin rakennuksiin ja kunnostushankkeisiin.

Koska EKOSPRAY® leviää tiiviisti, tasaisesti ja saumattomasti monen muotoisille pinnoille, eikä vaadi rakenteiden suoristamista, tiivistämistä, koolausta tai tukirakenteita, saneerausprojektien kustannukset pienenevät ja rakennesuunnittelu nopeutuu ja helpottuu. Hyvänä esimerkkinä ovat betoniset kerrostalot, jotka vaativat kunnostamista: sandwich rakenteen ja vanhan villaeristeen purkamisen jälkeen EKOSPRAY® voidaan ruiskuttaa epätasaiselle sisäpinnalle välittömästi tasoittamatta pintaa.

Ruiskutettava polyuretaanieriste voidaan helposti liittää vanhoihin rakenteisiin. Samalla eristys toimii höyrysulkuna ja tarjoaa täydellisen suojan kosteudelta ja homeelta.

Lisätietoja EKOSPRAY® -tuotteista
09 6810 8268 tai osoitteesta
ekospray@bangbonsomer.com