Ruiskutettava polyuretaanieriste voidaan helposti liittää vanhoihin rakenteisiin. Samalla eristys toimii höyrysulkuna ja tarjoaa täydellisen suojan kosteudelta ja homeelta.

EKOSPRAY® on turvallinen ja tunnettu polyuretaanivaahto

EKOSPRAY® on turvallinen ja tunnettu polyuretaanivaahto, joka on taannut korkealaatuisen eristeen vaativimmissakin kohteissa yli 40 vuoden ajan. EKOSPRAY®-eristys tarjoaa tämän lämmöneristysvaahdon ruiskutettavassa muodossa käytettäväksi kaikissa kunnostushankkeissa.

Ruiskutettava polyuretaanieristevaahto ottaa huomioon eri rakennusten, rakennusmateriaalien, monimuotopintojen ja käyttöalueiden eristysvaatimukset. Koska EKOSPRAY® kiinnittyy tiukasti myös epätasaisiin pintoihin, on se ammattilaisen eristemateriaali esimerkiksi hankalasti saavutettavia alapohjatiloja eristettäessä.

Grid

Ruiskutettava polyuretaani on ammattimaisten rakentajien ja rakennesuunnittelijoiden valinta monista syistä:

Grid

 • 1 Markkinoiden tehokkain eristemateriaali: täysin läpäisemätön, tarttuu epätasaisiin pintoihin ja tarjoaa erittäin hyvät eristysominaisuudet. Lämmönsiirto λd on 0,025 W/mK > 120 mm paksulle eristeelle
 • 2
  Ruiskutettava polyuretaani ei mätäne, homehdu, tai pilaannu.


 • 3 Ei sisällä alumiinikalvoa, joka vaikuttaisi matkapuhelimen signaaleihin tai lämmöneristysominaisuuksiin.
 • 4 Erinomaiset lujuusominaisuudet: Kevyessä eristeessä puristuslujuus on 100–200 kPa ja vetolujuus 150–1250 kPa. Raskaammilla laaduilla voidaan saavuttaa 2–3 kertaa korkeammat arvot. EKOSPRAY®:n puristus-, veto- ja leikkauslujuutta voidaan lisäksi hyödyntää rakenteellisesti.
 • 5 Kemiallisesti kestävä rakennusmateriaaleissa yleensä esiintyville liuottimille, kuten asetonille, tiivistekalvopehmitteille, polttoaineille, mineraaliöljyille, laimennetuille hapoille ja emäksille, sekä pakokaasujen ja teollisuuden epäpuhtauksien vaikutuksille.
 • 6
  Fysiologisesti polyuretaanieriste on haitaton ja kemiallisesti neutraali. • 7
  Hyvä kosteudenkestävyys
 • 8 Täysin läpäisemätön: EKOSPRAY®:llä eristetyn rakenteen ilman läpäisyarvo on 0 l/h, kun muiden eristemateriaalien vastaava arvo on yleensä 1–15 l/h.


 • 9 Kestävä ja muotonsa säilyttävä: yli 100 vuoden kestävyys sekä eristystehon, että muodon pysyvyyden suhteen.
 • 10 Parhaat lämmönkestävyys- ja palo-ominaisuudet: EKOSPRAY® sammuttaa itsensä ja sen pinta hiiltyy, mikä estää tulen leviämisen ja uudelleensyttymisen. Jatkuva lämmönkestävyys on 120°C. Palonsuojamaalin käyttö EKOSPRAY®-eristetyissä rakenteissa tuottaa C-s2,d0 tason paloluokan ja ruiskutettavan sementtikuitupohjaisen palonsuojapinnoituksen käyttö tuottaa B-s1, d0 tason paloluokan.
 • 11 EKOSPRAY® on hajuton. Se täyttää tiukimmat M1-päästöluokituksen vaatimukset. Testit suoritetaan 28 vuorokautta vanhalle eristeelle.
 • 12 Ympäristöystävällinen ja ekologinen valinta: EKOSPRAY®-eristys säästää energiaa koko rakennuksen elinkaaren ajan. Elinkaarensa lopussa eristemateriaali voidaan polttaa energiaksi tai se voidaan kierrättää.

Grid

EKOSPRAY®-tuotteille
on myönnetty
CE-merkintä.

Lisätietoja EKOSPRAY® -tuotteista
09 6810 8268 tai osoitteesta
ekospray@bangbonsomer.com