Ruiskutettavaa polyuretaania rakentamisen ja asumisen Asta Rakentaja -messuilla 14. – 16.2.2014


Rakentamisen ja asumisen suosittu Asta Rakentaja - messutapahtumatarjoilee kävijöille tuoretta tietoa, tuotteita ja palveluita. Ruiskutettava polyuretaani Ekospray edustaa eristämisen terävintä kärkeä ja on siten tottakai mukana.

Ekospray-eristeet löytyvät Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksenmessuosastolta A619Perjantaina 14.2. Kimmo Siivonen esittelee A-hallin ohjelmalavalla Ekosprayta korjausrakentamisessa klo 12-12.30. Kuten messut, myös esitelmä on tarkoitettu rakennusalan ammattilaisille urakoitsijoista suunnittelijoihin – kodinrakentajia ja remontoijia unohtamatta.

Viime vuoden Asta Rakentaja -messut historian suurimmat

Vuodentakaiset Asta Rakentaja -messut keräsivät kävijöitä ennätykselliset 18 826 kappaletta. Saneeraukset, remontoinnit, julkisivuremontit ja kodinrakennus kuuluvat selvästi suomalaisten tärkeimpiin kiinnostuksenkohteisiin.

Messuvieraille riittää ohjelmaa vaikka kaikiksi kolmeksi päiväksi. Ohjelmalavaa ja seminaareja täydentävät osastojen omat ohjelmat, paneelikeskustelu ja huutokauppa. Työnäytöksissä asennetaan ikkunoita ja listoituksia, tapetoidaan ja käsitellään lautalattiaa.

Ekosprayn lisäksi messujen osastolta A619 löytyy PU Eristeteollisuus ry.

Lisätietoja EKOSPRAY® -tuotteista
09 6810 8268 tai osoitteesta
ekospray@bangbonsomer.com