Ekospray on mukana Rakentaminen & Sisustaminen messuilla Turussa


Ekospray on PU Eristeteollisuus ry:n ja paikallisten urakoitsijoiden kanssa yksi tulevan viikonlopun Rakentaminen & Sisustaminen -messujen yli 400:stä näytteilleasettajista. Tapahtuma järjestetään  31.1. – 2.2. Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa. Ruiskutettavat ja muut polyuretaanieristeet ovat osastolla A2.

logo_paivavuosi._rgb_pieni.pg_

Messujen markkinointipäällikkö Jaakko Mäkikalli muistuttaa, että niin rakentajien kuin remontoijien tulisi tarttua toimeen nyt. Tekijöitä riittää, ja kustannukset tulevat lähivuosina todennäköisesti kasvamaan entisestään. Valikoimaakin löytyy sekä tuotteissa että rakennustekniikoissa.

Myös kunnat ovat tänä vuonna aktiivisesti mukana markkinoimassa mm. tonttejaan.

Sisältörikas viikonloppu tarjoaa ajantasaista tietoa ja kiinnostavia puheenaiheita: Perjantaina vietetään rakennusalan alueellisten järjestöjen tuottamaa Lounais-Suomen Kiinteistö- ja rakennuspäivää. Lauantaina tehdään talolle brändiä ja opitaan tunnistamaan arvotaloja. Sunnuntaina on luvassa Turun Pientalojen Keskusjärjestö ry:n Pientalopäivä.

Tervetuloa tutustumaan markkinoiden tehokkaimpaan eristeeseen! Lisätietoja läntisen Suomen suurimmista rakentamisen ja sisustamisen messuista saat Turun Messu- ja Kongressikeskuksen sivuilta.

 

P1020838A

Kuvassa Ekosprayn näytteillepanoa Rakenna & Remontoi -tapahtumassa.

Lisätietoja EKOSPRAY® -tuotteista
09 6810 8268 tai osoitteesta
ekospray@bangbonsomer.com